Lora – Puisor (Official Video HD)

lora puisor
Dupa ce primavara aceasta a tinut “Capu’ sus”, Lora revine cu un nou videoclip, pentru piesa “Puisor”, lansat impreuna cu MediaPro Music! Lora a decis sa lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii sai, care au apreciat foarte tare piesa, atunci cand a fost cantata in concerte.

’Puisor’ este un apelativ folosit ironic pentru a ‘alinta’ un baiat care crede ca se poate juca cu sentimentele unei fete, care crede poate face ce vrea si o poate pacali usor”, a spus Lora.
Marius Draghici semneaza muzica noului single, orchestratia a fost realizata de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. “Initial, totul a pornit ca o joaca. Mi-am amintit de adolescenta, cand ma prindeam intotdeauna de intentiile vreunui baiat si observam mereu daca nu era sincer, asa ca il refuzam alintandu-l astfel”, a explicat artista.

Videoclipul a fost realizat de echipa Mont Blanc Production, tot dupa o idee a Lorei. “Mi-am imaginat cum s-ar distra fanii mei, care ar fi reactiile lor cand ar asculta aceasta piesa. Clipul este foarte real, are multe imagini de pe webcam-uri sau camera de supraveghere. Mi-am dorit un clip amuzant, in care eu nu apar foarte mult, dar completez foarte bine povestea”, a mai spus Lora.

 

Cum ți s-a părut videoclipul? Poți să lași un comentariu, că nu te bate nimeni :D

Ce le-a plăcut altor persoane care folosesc Facebook?

Romanian Club Hits » Videoclipuri » Lora – Puisor (Official Video HD)

Articol postat de Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder. Pot fi gasit si pe Facebook sau pe Google+.
Website: http://www.roclubhits.com

Lasa un comentariu

(necesar)

(necesar)

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)