Download Mixuri cu muzică de club din 2014

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

DJ X - BOUNCE GENERATION (AUTUMN 2014 PROMOTIONAL MIX)

Dj X revine cu promo mix nou intitulat “Bounce Generation”.


DjZullu - Burning on the dance floor ed.02 (19.10.14)

Dj Zullu ne prezinta editia a 2-a din “Burning on the dance floor”.

Dj George Andrei - Promo Mix(Oct - Nov 2k14)

Dj George Andrei revine cu promo mix nou pentru luna octombrie si noiembrie. Setul are o durata de 1 ora si este alcatuit din 14 piese.

Deejay Gabii-Radio Deep #12

Deejay Gabii ne prezinta editia a 12-a din emisiunea lui saptamanala “Stereo Beats”.

Mario Ferroli - Different Sound #11

Mario Ferroli ne prezinta editia 11 din “Different Sound”. Setul are o durata de 1 ora si este alcatuit din 12 piese.

Cosmo - Deep in my soul (October 2014)

Cosmo ne prezinta noul lui mix intitulat “Deep in my soul”.

Dj Krisstal Presents Autumn Sounds 2014

Dj Krisstal ne prezinta Autumn Sounds 2014.

Pagina 1 din 14412345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)