Download Mixuri cu muzică de club din 2014

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

Dj Mentol - Vibe FM Podcast (18 August 2014)

Dj Mentol ne prezinta ultimul podcast de la Vibe FM!


One Hour of Fame with Dj Innu #15

Dj Innu ne prezintă a 15-a ediţie din mixul lui săptămânal intitulat “One Hour of Fame”

Dj Speed & Dj Criss - Summer Feelings (B2B Mix)

Dj Speed şi Dj Criss au revenit cu un nou mix pentru luna August care sună foarte bine.

DJ Razvi S - Balada (August 2014 Promo Mix)

Dj Razvi S ne prezintă noul lui set pentru luna August.

WHITE LABEL - PARTY MIX (Fresh Tracks Of Summer 2014) by Emmy D

Emmy D ne-a pregătit un nou mix făcut numai din piese White Label.

Dj Vertigo - Latino Beats (August Promo Mix 2014)

Dj Vertigo are un nou mix intitulat “Latino Beats”

Dj Dark @ Radio21 (16 August 2014) + Tracklist

FREE DOWNLOAD! Tracklist: 1.Dj Dark – Armonica (Original Mix) – EXCLUSIVE 2.Collectivf Metisse – Hey baby (Willy William Remix) 3.AC-DC – Highway to hell (Diego Medina & J Beren Private Remix) 4.David Guetta – Lovers On The Sun feat. Sam Martin (Extended) 5.Mr.Probz – Waves (Alexx Slam & Mickey Martini Club Mix) 6.Kiesza – Hideaway [...]

Pagina 1 din 13112345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)