Download Mixuri cu muzică de club din 2015

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

Dj vertigo - Blue (January Promo Mix 2015)

Dj vertigo ne prezintă noul lui mix promotional intitulat „Blue” .


One Hour of Fame with Dj Innu & Deejay SedaN #1

Dj Innu împreună cu Deejay SedaN ne prezintă prima ediţie de „One Hour of Fame” .

THESouND of club w. DJ NenZ - (Editia 56) (23 Ian 15)

Dj NenZ ne prezinta editia 56 din „THESouND of club”. De asemenea, emisiunea o poti asculta in fiecare vineri de la ora 20:00 la Radio Deep.

Deep R - Feel It In Your Heart (Deep Sense Ianuary 2015)

Deep R ne prezinta noul lui mix „Feel It In Your Heart”.

Dj Speed & Dj Criss - Addictive Vibes @ Radio Deep [24.01.2015]

Dj Speed & Dj Chriss ne prezina cea mai recenta editie „Addictive Vibes”. Emisiune difuzata in fiecare sambata de la ora 19:00 la Radio Deep.

Zumb0 - Deep Moments - Radio Deep - 23.01.2015

Zumb0 revine cu o noua editie „Deep Moments”.

Dj Dark @ Radio21 (24 January 2015)

Tracklist: 1.Dj Rynno & Dj Bonne – Balkan Theme 2.Dada feat Sandy Rivera & Trix – Lollipop (Scruche Remix) 3.Dj Sava feat. Misha & Connect-R – Te Strig (Extended Version) 4.R. Kelly feat. Wisin & Yandell – Burn It Up (Santarossa Remix) 5.Scooter vs. Samuel Kimko – Shake That (Sasha Style Mashup) 6.Tujamo vs Plastik […]

Pagina 1 din 16112345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)