Download Mixuri cu muzică de club din 2015

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

Dj Dark - Silent Romance (March 2015 Deep Mix)

Download Dj Dark – Silent Romance (March 2015 Deep Mix): Tracklist: 1.MÖWE – Birds Flying High 2.Eastside – Ellie (Chris Axis Deep Mix) 3.Traum:a – Sunny (Extended Mix) 4.Armin van Buuren, Sharon Den Adel – In and Out of Love (Lost Frequencies Remix) 5.Sergios Mendez – Mas que nada (Tisso Deep Remix) 6.Frey – Love […]


PLAYZONE with Mr. ViBE @ Radio Prahova 99.2 FM 20.03.2015 (Editia 71)

Dj ViBE ne prezinta editia 71 din „Playzone” de la Radio Prahova.

Selectro Podcast - Razvan Suciu - Dance FM - 25.03.2015

Razvan Suciu ne prezinta Guest Mixul de la Dance FM. Setul are o durata de 1 ora si este alcatuit din 11 piese deep house.

One Hour of Fame with Dj Innu & Deejay SedaN #7

Tinerii băieţi Dj Innu & Deejay SedaN ne prezintă a 7-a ediţie din show-ul lor săptămânal de la Radio Deep.

Dj Stanelo & Kamil S. - Love Me Like You Do ( March Deep Mix 2015 )

Dj Stanelo împreună cu Kamil S. ne prezintă noul lor mix promotional pentru luna Martie intitulat „Love Me Like You Do”

Dj Criss-Sound Vibration@Radio Deep[22.03.2015]#2

Dj Criss ne prezintă noua ediţie de „Sound Vibration” de pe Radio Deep.

Weekend mood ON with Andrei Avîrvarei ed. 10

Andrei Avîrvarei ne prezintă a 10-a ediţie de „Weekend mood ON”.

Pagina 1 din 17612345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)