Download Mixuri cu muzică de club din 2014

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

Dj Krisstal Presents Autumn Sounds 2014

Dj Krisstal ne prezinta Autumn Sounds 2014.


Clubness w. Bogdan!C - Ep.5 @ Radio Deep

Bogdan!C ne prezinta episodul 5 din emisiunea lui “Clubness”.Setul are o durata 1 ora si este alcatuit din 15 piese.

Dj Mentol - Vibe FM Podcast (20 October 2014)

Dj Mentol ne prezinta ultimul podcast de la Vibe FM!

Party ON with DJ Razvi S - Podcast #41 @ Radio Deep (18.10.2014)

DJ Razvi S ne prezinta podcastul 41 din emisiunea lui saptamanala numita Party ON de pe Radio Deep. Setul are o durata de aproximativ 1 ora si este alcatuit din 14 piese.

Dj Dark @ Radio21 (18 October 2014) + Tracklist

FREE DOWNLOAD + Tracklist!

THESouND of club w. DJ NenZ - (Editia 50) @ Radio Deep (17 Oct 14)

Dj Nenz ne prezinta editia 50 din emisiunea lui saptamana THESouND of club.

zumb0 - Deep Moments - Radio Deep - 17.10.2014

zumb0 ne prezinta o noua editie Deep Moments. Setul are o durata de 1 ora si este alcatuit din 12 piese.

Pagina 1 din 14412345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)