Download Mixuri cu muzică de club din 2014

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

Dj Mentol - Vibe FM Podcast (29 September 2014)

Dj Mentol ne prezinta ultimul podcast de la Vibe FM!


Clubness w. Bogdan!C Ep.2

Bogdan!C revine cu un nou episod din emisiunea lui saptamanala de la Radio Deep.

Dj Dark @ Radio21 (27 September 2014) + Tracklist

FREE DOWNLOAD + Tracklist!

zumb0 - Deep Moments - Radio Deep - 26.09.2014

Zumb0 revine cu o noua editie Deep Moments, emisiune difuzata la Radio Deep.

Dj Dark - Special 4 Lady Dark (September 2014 Deep Mix)

DJ Dark a lansat un nou mix Deep House, pentru luna Septembrie a acestui an. Mixul este intitulat Special 4 Lady Dark si are 15 super piese in tracklist. FREE DOWNLOAD + Tracklist!

Stereo Beats with Deejay Gabii #8

Deejay Gabii ne prezinta editia 8 din Stereo Beats, emisiune difuzata la Radio Deep.

Dj Speed & Dj Criss - Addicted To Music (B2B Mix)

Dj Speed & Dj Criss revin cu set nou, intitulat “Addicted To Music”.Setul are o durata de 58 de minute si este alcatuit din 21 de piese.

Pagina 1 din 13912345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)