Download Mixuri cu muzică de club din 2014

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

zumb0 - Deep Moments - Radio Deep - 31.10.2014

zumb0 revine cu o noua editie Deep Moments. Emisiune difuzata in fiecare vineri la Radio Deep incepand cu orele 22:00.


Deep R - Love Too Deep (Sexy Deep Sense November 2014)

Deep R ne prezinta noul lui mix intitulat “Love Too Deep”. Setul are o durata de 1 ora si este alcatuit din 13 piese.

Dj Dark - Road to an Angel (October 2014 Deep Mix) + Tracklist

Tracklist: 1.Damian Marley – Road to zion (Efix & Xkaem Cover) 2.kataa vs. Richard Farmer – Hideaway (Bootleg) 3.Mark Tarmonea – Clocks 4.Simion – Lost Feat. Roland Clark (Club Mix) 5.Felix Jaehn feat. Jasmine Thompson – Ain’t Nobody 6.Keyshia Cole – Shoulda Let You Go (Pascal Junior Remix) 7.Dole, Kom – Phara Oh (Original Mix) [...]

Dj Criss-Special Mix [30.10.2014]

Dj Criss ne prezinta un mix special. Astazi este ziua lui de nastere, sa-i uram cu totii un calduros La Multi Ani!

Manu Bîrsan - Hakuna Matata EP.2 (Me Gusta Fuckin' Latin-House 2014 X-CLUSIVE Set)

Manu Bîrsan ne prezinta Episodul 2 din “Hakuna Matata”. Setul are o durata de 1 ora si este alcatuit din 16 piese.

Clubness w. Bogdan!C Ep.6 @ Radio Deep (27.10.2014)

Bogdan!C ne prezinta editia 6 din emisiunea “Clubness” difuzata la Radio Deep.

Dj Mentol - Vibe FM Podcast (27 October 2014)

Dj Mentol ne prezinta ultimul podcast de la Vibe FM!

Pagina 1 din 14612345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)