Download Mixuri cu muzică de club din 2015

DJ Club MixDownloadează cele mai noi mixuri cu muzică dance-house produsă în Romania. Cele mai bune mixuri ale DJ-ilor români, dar și mixuri promovate ale dj-ilor începători.
Ce este un mix ? Un mix muzical, dupa cum este și denumirea, este un amestec de melodii, în general de același gen, iar pe acest site veți găsi doar mixuri cu muzică de club produsă exclusiv de artiști și producători români.
Cand se adaugă mixuri noi? Mixuri noi sunt adăugate cât mai repede posibil, în funcție de dj-ii care le trimit. Selecția lor se face în funcție de tracklist (cat de noi sunt piesele) și calitatea lor, și bineînțeles talentul dj-ului de a crea mixuri atractive și bune de ascultat, care să încânte auzul tuturor. Unele mixuri, care sunt excepțional de bune, sunt adăugate de la radio-uri populare cum ar fi Kiss FM (Kiss Kiss in the Mix sau Partydul Kiss FM), Radio Pro-B (BPM Sensation), Radio 21 etc.
Sunt gratuite mixurile ? Se pot downloada? Mixurile sunt gratuite, sunt făcute pentru a promova muzica, și se pot downloada pentru a fi ascultate în calculatorul personal sau pe MP3, telefon, iPod etc.. Atenție însă! Mixurile nu sunt făcute pentru a fi vândute sau redistribuite comercial! Munca DJ-ilor și a producătorilor trebuie respectată și vă recomandăm să cumpărați melodiile care vă plac (dacă nu sunt oferite spre download gratuit de către producător).

Esti DJ si vrei sa iti promovezi mixul? Afla cum poti sa ne trimiti mixul tau!

Lista mixurilor disponibile pentru download:

Dj Speed & Dj Criss - Addictive Vibes @ Radio Deep [28.02.2015]

Dj Speed & Dj Criss ne prezintă noua ediţie de „Addictive Vibes”


Dj Loco - Stay With Me [Mixtrack]

Dj Loco ne prezintă noul lui mix.

One Hour of Fame with DJ Innu and Deejay SedaN #5

Dj Innu împreună cu Deejay SedaN ne prezintă a 5-a ediţie din mixul lor săptămânal. One Hour of Fame with DJ Innu and Deejay SedaN #5 by Deejay Sedan on Mixcloud Tracklist : Alexandra Stan feat. Turbotronic – Dance (DJ Radoske & D.Pedro 2015 Edit) DJ Cargo – Let’s Go (Club Mix) Borgore & Dan […]

Vortex - Spring Sunrise ( March Promo Mix )

Vortex ne prezintă mixul lui promoţional pentru luna Martie.

DJ Funky - Burn It Up (February 2015 Promotional Mix)

Dj Funky ne prezintă mixul lui promotional pentru luna februarie.

Dj vertigo - 50 Shades (March Promotional Mix)

Dj vertigo ne prezintă noul lui mix promotional.

Deejay Gabii - Flor De Lis!

Deejay Gabii revine cu un nou mix intitulat ” Flor De Lis!”.

Pagina 1 din 17112345...102030...Ultima »

Arhiva

© 2010 - 2013 Romanian Club Hits - versiunea β / despre / t&c cea mai nouă muzică de club românească dance house Web Consulting Romania / (SUFF + WP)